Giften

ook te vinden op

Projectrekening van Anvasport in de schoot van de Koning BoudewijnstichtingAnvasport vzw heeft een projectrekening bij de Koning Boudewijnstichting.


Via giften op deze projectrekening wil Anvasport extra materiaal aankopen voor zitskiërs. We zetten zoals altijd al onze middelen en enthousiasme in om de deelnemers aan onze activiteiten op de beste manier op te vangen en te begeleiden.

Op onze website (www.anvasport.be) vindt u een uitgebreide collectie foto’s van onze verschillende activiteiten.


Zoals jullie wellicht weten draait Anvasport voor 100% op vrijwilligers en komen onze werkmiddelen van particuliere giften en de inzet van onze medewerkers op activiteiten zoals de Breughelavond en de Paaseitjesverkoop. Voor Anvasport is deze projectrekening dan ook een belangrijke stap omdat langs deze we giften vanaf € 40,-fiscaal aftrekbaar zijn.

De stortingen op deze projectrekening worden integraal overgemaakt en Anvasport volgt zoals steeds het correcte gebruik van de gelden nauwlettend op.


Een storting kan uitgebracht worden op:


Rekening: BE57 7390 1728 8835 van de Koning Boudewijnstichting

Bic:KREDBEBB

Mededeling: Geft met vermelding van uw naam


Ivm giften naar aanleiding van een feestje, huwelijk, enz… vóór de 1e gift dient Anvasport vzw een nummer aan te vragen bij de Kon. Boudewijnstichting.

De Stichting kent ons dan een ‘specifieke code’ toe die het mogelijk maakt de giften te identificeren. Bij alle communicatie dient deze actiecode te worden vermeld

Copyright @ 2017 vzw ANVASPORT - webmaster@anvasport.be in samenwerking met

All Rights Reserved  -  Privacyverklaring