Move For Life

Move For Life 2023


Move For "Tocht"

 

Wie durft de uitdaging aan?


Op vrijdag 19/05 en zaterdag 20/05 gaat opnieuw een “Move for life” evenement door ten voordelevan verschillende doelen, waaronder Anvasport.

Nadat we voorgaande jaren steeds geroeid hebben, gaan we deze maal een wandel-uitdaging aan.

Met een groep rolwagengebruikers en duwers willen we van Aalst naarMerkenveld - Zedelgemwandelen in 2 dagen. Elke rolstoeler zal worden geassisteerd dooreen team van 3 à 5 duwers die elkaar aflossen.

Het is de bedoelingom na 2 dagen op zaterdag in Merkenveld - Zedelgem aan te komen om daar nog een spetterende namiddag en avond te beleven met allerlei activiteiten enavondparty.

Wie erbij was voor de editie in 2022, weet hoe fantastisch dat verlopen is.

Ik ben ervan overtuigd dat Anvasport voldoende kandidaten kan vinden die zich hiervoorwillen engageren. Alle leeftijden en alle niveaus van sportiviteit zijn welkom.

Duwers worden zowel in de deelnemende verenigingen als in sympathiserende firma’s gezocht.

De 1e dag willen we ongeveer 50 km afleggen van Aalst tot Aalter, met de mogelijkheidom aan te sluiten na 20, 30 of 40 km.

Een tussenstop met avondactiviteiten en overnachting is voorzien in het kasteel van Poucke te Aalter.

De 2e dag staat 30 km op het programma, waarbij de laatste 5km iedereen kanaansluiten die het slotevenement wil meemaken.

Anvasport kan hiermee opnieuw bewijzen dat we onze slogan “Wij verleggen grenzen” waardig zijn. En tonen dat een “beperking” een zeer relatief begrip is.

Graag inschrijven voor 05/05/2023

 

Inschrijven kan via deze link : inschrijven


Meer info kan je ook vinden op de website www.moveforlife.beCopyright @ 2017 vzw ANVASPORT - webmaster@anvasport.be in samenwerking met

All Rights Reserved  -  Privacyverklaring