Move For Life Startdag

Move For Life Startdag 2022


MOVE FOR LIFE WEEKEND 2023

BELANGRIJKE INFO!


Beste Movers & Vrijwilligers, 

De toekomst ziet er steeds rooskleuriger uit & stiekem hopen we dat corona deze keer écht uit ons leven zal verdwijnen. Echter hebben alle coronamaatregelen in de voorbije maanden een grotere impact gehad op de organisatie van het Move for Life weekend dan we initieel hadden gehoopt. Dit zowel op vlak van rekrutering van movers & vrijwilligers, als het organiseren van inzamelacties voor de goede doelen. Om die redenen willen graag enkele wijzigingen doorvoeren in het Move for Life programma.


Laat ons beginnen met het goede nieuws: met het organiserend team hebben we besloten dat we niet 3 dagen, maar 4 dagen zullen feestvieren met z'n allen. Say what?!

 

MOVE FOR LIFE STARTDAG - DONDERDAG 26 MEI 2022


Op donderdag 26 mei 2022 organiseren we de Move for Life Startdag. Op deze dag zetten we alle Movers & Vrijwilligers die reeds ingeschreven zijn in de bloemetjes met een namiddag vol leuke teamactiviteiten & een avondfeest om U tegen te zeggen. Begin die dansbeentjes maar al te strekken want feesten zullen we tot in de vroege uurtjes. 


SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE MOVE FOR LIFE STARTDAG


MOVE FOR LIFE WEEKEND - HEMELVAART 2023

Uiteraard staat ook nog steeds het Move for Life Weekend op het programma, alleen met een jaartje vertraging. Het Move for Life Weekend zal plaatsvinden tijdens Hemelvaart 2023, van donderdag 18 mei tot zaterdag 20 mei. Er staan nog steeds dezelfde activiteiten op het programma & het belooft een weekend te worden om nooit te vergeten. We houden er alleen de spanning nog iets langer in. ;) Blokkeer deze data dus alvast in jouw agenda.  


En dan nu terug naar het leukste nieuws van dit bericht: die extra dag feestvieren tijdens de Move for Life Startdag op donderdag 26 mei 2022. Wat kan je allemaal verwachten?

PROGRAMMA DONDERDAG 26 MEI 2022

13u: Opening deuren 

14u-18u: Teamactiviteiten waaronder laserbattle, wandelen, haka workshop, Fierljeppen, samba, …

18u: Start receptie & avondfeest


Artiesten


13u: DJ Beewee

18u: De Aalsterse Trommelaars & Marjoretten 

18u45: Meermens 

20u: Die Verdammte Spielerei 

21u15: Mc Bee's Brewery 

22u30: De Helaasheid Der Zingen 

00u00: DJ Peter Lippens

PROGRAMMA VRIJDAG 27 MEI 2022

8u-10u: Ontbijt voor diegenen die overnachten 

11u: Einde Move for Life Startdag 

Willen jullie de Move for Life Startdag zeker niet missen? Schrijf je dan nu in via onderstaande knop. Toegang tot het event is volledig gratis!


SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE MOVE FOR LIFE STARTDAG


BRENG EEN VRIEND MEE!

Bovendien nodigen we jullie uit om minstens 1 iemand extra mee te brengen die nog niet is ingeschreven voor het Move for Life Weekend! Ken je iemand die ook een hart heeft voor vrijwilligerswerk én weleens van een goed feestje houdt? Aarzel dan niet om deze persoon uit te nodigen voor onze Move for Life Startdag op donderdag 26 mei 2022. Wie weet vindt deze persoon het zo leuk dat we elkaar allemaal terugzien tijdens het Move for Life weekend 2023.


Hopelijk tot snel!

Het Move for Life Team


Copyright @ 2017 vzw ANVASPORT - webmaster@anvasport.be in samenwerking met

All Rights Reserved  -  Privacyverklaring