Cupido-ofzo

Cupido Ofzo

Het productiehuis Roses Are Blue, makers van programma's als Down The Road en Durf Te Vragen, is voor het tweede seizoen van Cupido Ofzo opnieuw op zoek naar fijne kandidaten.

 

We hebben al heel wat inschrijvingen ontvangen maar om echt goede matches te kunnen maken, zouden we erg graag nog heel wat meer kandidaten hebben. Het zou dus een hele grote hulp zijn indien je deze informatie zouden willen verspreiden binnen jouw netwerk. Vorig seizoen hebben we heel wat mensen gelukkig gemaakt en dat hopen we deze keer opnieuw te kunnen doen. Wat doet Cupido Ofzo?

He team van Cupido Ofzo gaat voor jou op zoek naar een leuke date!

Voor sommige mensen is het vinden van de liefde net iets moeilijker dan voor anderen omdat ze een fysieke beperking hebben, een ASS hebben, een niet-aangeboren hersenletsel hebben of een verstandelijke beperking. Het team van Cupido Ofzo gaat samen met hen op zoek naar een leuke date en begeleidt hen in hun zoektocht naar de liefde. We brengen niet het verhaal van een groep mensen maar we brengen van elke kandidaat een uniek en persoonlijk verhaal.

 

We brengen elk van deze verhalen op een heel waardige, oprechte en hartverwarmende manier. De deelname aan dit programma moet bovenal een heel positieve ervaring worden; in het beste geval vinden ze een partner of groeit er een mooie vriendschap. Ook heel belangrijk is dat de omgeving (familie, vrienden, begeleiders, coaches,...)van de kandidaten achter een mogelijke deelname staat.

 

Wie zoeken we?

> Mensen met een ASS, een NAH, een fysieke beperking of een verstandelijke beperking

> tussen de 20 en de 40 jaar.

> die positief in het leven staan en hun hart willen openstellen voor de liefde

> die een zekere zelfstandigheid hebben en zich verbaal vlot kunnen uitdrukken

 

Wanneer vinden de opnames plaats?

De opnames zouden doorgaan in de zomermaanden; juli/augustus. In totaal gaat het om ongeveer 6 opnamedagen verspreid over deze periode. Je kan je dus best zo snel mogelijk inschrijven 🙂

 

Waar gaan de opnames door?

Dit is nog niet helemaal zeker maar we houden zeker rekening met de mobiliteit van de kandidaat.

 

Hoe kan je je kandidaat stellen?

Wie interesse heeft, kan zich inschrijven via de website van VTM

https://vtm.be/schrijf-je-in-voor-cupido-ofzo . Dan komt jouw inschrijving bij ons terecht en leggen we jou stap voor stap uit hoe we verder te werk zullen gaan. We werken immers op maat van elke kandidaat. 

Of je kan uiteraard ook altijd een mailtje naar mij sturen; stefanie.peeters@rosesareblue.tv  


Schrijf je in voor Cupido Ofzo - VTM 2

Misschien kan Cupido Ofzo je wel helpen bij het vinden van een date die bij jou past. Schrijf je hier in.

vtm.be

Alvast heel erg bedankt!

 

Warme groeten

 

Stefanie


 

 

STEFANIE PEETERS

SENIOR REDACTEUR

 

 

+32 485 52 72 28

ROSESAREBLUE.TV

Copyright @ 2017 vzw ANVASPORT - webmaster@anvasport.be in samenwerking met

All Rights Reserved  -  Privacyverklaring